Om

Hvad er Bakkedalens Omsorg?

Bakkedalens omsorg tilbyder rådgivning og retræte.

Rådgivning er primært tænkt som forældrerådgivning og kan foregå her på Bakkedalen, men jeg kan også tilbyde rådgivning i eget hjem.

Retræte tilbydes på Bakkedalen, da naturen og omgivelserne her er unikke, for mennesker som har brug for en pause fra hverdagen. Årsagen kan være krise, stress, eller bare, at man har lyst til selvforkælelse. Her er gode muligheder for smukke gåture og stille eftertænksomhed og vi samtaler også gerne, om det at være menneske i en moderne verden, med alle de krav det stiller til en.

Vi har desuden kontakt til forskellige netværkspersoner som læge, psykoterapeut, massør og kranio- sakral terapeut.

Jeg kan desuden tilbyde bisidderfunktion, ved samtaler med offentlige myndigheder, samt samtaler ved egen læge, eller på sygehuset.

Det er også muligt, at leje vores sal til afholdelse af kurser og workshops.

Hvem er jeg?

Mit navn er Birgit Madsen. Jeg er uddannet socialpædagog og socialrådgiver. Jeg har i mit professionelle arbejdet med børn i alle aldre i traditionelle institutioner og i specialinstitutioner, samt med udsatte børn og deres familier.

Mit liv har altid været præget af arbejde med mennesker som har brug for særlig opmærksomhed. Og så elsker jeg bare, at drage omsorg og gøre livet behageligt for mennesker omkring mig

Hvad er Bakkedalen?

Bakkedalen er et lille biodynamisk landbrug og gartneri, hvorfra min mand får sit udkomme. Vi har boet på stedet i mange år og har i alle årene drømt om, at kunne tilbyde vores sted, til mennesker som har brug for regenererende omgivelser.

Og nu er tiden inde, vores børn er blevet voksne og vores rammer og faciliteter er på plads, så det er muligt at komme her og dele den smukke natur sammen med os.

Bakkedalen tilbyder i øvrigt cafeåbent, kurser og workshops, som det fremgår af Bakkedalens hjemmeside. Se www. bakkedalen.dk